Rohde & Hansen Ejendomsservice

Står du og mangler en ejendomstekniker, der kan holde din ejendom flot året rundt eller dele af året? Så har du fundet den rette. Her er du sikker på at møde den samme pålidelige ejendomstekniker hver gang. Vi, Hos Hansen Ejendomsservice, har hænderne skruet rigtig på, og det kommer fra stor erfaring indenfor både tømrer- og ejendomsserviceteknikerbranchen. Samtidigt har årelang elitesport gjort, at faglig stolthed og pålidelighed er nærtliggende. Vi efterlader altid vores arbejde, som var det hjemme hos os selv.

Hansen Ejendomsservice har et godt netværk med håndværkere i forskellige fag, vi er behjælpelige med til sparring og eventuelt udførelse af opgaver.

Vi ved, at god kommunikation er vigtig. Derfor tager vi henvendelser fra beboere, bestyrelser eller erhvervsdrivende seriøst, og de besvares hurtigt og kvalificeret. Vi går meget op i kvalitetssikring, og det vigtigste for os er, at vores kunder er tilfredse.

Hansen Ejendomsservice opererer primært i Storkøbenhavn og Nordsjælland, men vi tilbyder også vores service i Køge-området. Vi vurderer vores kunders individuelle behov og finder sammen en skræddersyet løsning, der har den rette pris.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Kontakt os